Farma Bovine - Agroturistika, vyjížďky na koních, jachting a ubytování v apartmánech Heřmanovice

Heřmanovice 161, 793 74 Heřmanovice Moravskoslezský kraj

  • Telefon: +420 554 612 627
  • Mobil: +420 605 248 358 - paní Bc. Svobodová
  • Mobil: +420 605 248 359 - pan Mgr. Svoboda
  • IČO: 60477806
  • DIČ: CZ7360095644

Popis činnosti

Pobyt na rodinné ekologické farmě v Jeseníkách s ubytováním ve zrekonstruovaných apartmánech.

Přijeďte si odpočinout v krásné přírodě, v lese na borůvkách či houbách, na kole nebo lyžích a poznejte zvířata na farmě, kde můžete vidět i exotického tibetského jaka.

 K ubytování slouží dva samostatné, plně vybavené apartmány, které byly nedávno nově zrekonstruované. Celková kapacita je 6 lůžek v každém apartmánu, dohromady 12 lůžek. Každý apartmán má samostatný vchod, v případě zájmu je možné apartmány zprůchodnit.

Apartmány se nacházejí ve zrekonstruovaném rodinném domě na okraji obce Heřmanovice. Každý apartmán je vybavený vlastním krbem. Hosté mohou využít venkovní posezení s ohništěm, udírnou. Pro děti je připravená houpačka a pískoviště.

Parkování je možné na vyhrazeném parkovišti u domu, kola a lyže lze uložit v objektu.

Za ubytování mohou zaplatit na místě hotově, je vyžadována záloha.

Internetové připojení není k dispozici, v případě potřeby je možné se domluvit na přístupu v kanceláři farmy.

 

K přípravě pokrmů mohou hostě využít plně vybavené kuchyně v apartmánech. (lednice, sporák s troubou, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, nádobí)

Základní sortiment lze nakoupit v místě (cca 150 m od domu prodejna smíšeného zboží otevřená 7 dní v týdnu), restaurace se nachází cca 1 km.

 

Ubytovaným hostům nabízíme možnost prohlídky naší rodinné ekologické farmy s výkladem. Chováme krávy masných plemen, osly a jaky tibetské, které lze jinak vidět jen v zoologických zahradách.

 Dále u nás můžete pozorovat kudrnatá prasátka mangalica a malí návštěvníci mají jedinečnou možnost jít na procházku, hřebelcovat, hladit a mazlit se s našimi miniponíky.

Nově si u nás můžete koupit mléko a ochutnat naše sýry od našich kraviček.

V obci je možné si domluvit jízdu na koni.

Na farmě máme miniponíky, kteří jsou úžasní pomocníci pro děti s různými vývojovými poruchami včetně poruch chování. Svojí výškou (cca 80 cm v kohoutku) jsou ideální pro všechny - i pro ty, kteří sice koně milují, ale velkých se bojí.


Ubytování na Farmě:

  • Oba apartmány disponují vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchou a vanou, plně vybavenou kuchyňkou, dvěma ložnicemi a stylovým nábytkem.
  • Celková ubytovací kapacita činí 8 lůžek s možností 6 přistýlek. Nechybí obývací pokoj s rozkládacím gaučem, krbem a kuchyňským koutem.
  • Televize a wifi připojení není součástí vybavení.


Rodinný dům Apartmány Farma Bovine:

  • se nachází v obci Heřmanovice v Jeseníkách, přibližně 250 m od hlavního střediska farmy.
  • Dům je rozdělen na dva samostatné apartmány a vlastním vchodem. Každý apartmán sestává ze dvou ložnic se dvěma lůžky, plně vybavené kuchyně, obývacího pokoje a koupelny.
  • Příjemné posezení poskytuje zahrada s dětským hřištěm a s možností grilování.
  • Nedaleko se nachází eko farma, kde můžete vidět domácí zvířata. Řidiči jistě uvítají možnost parkování zdarma přímo u objektu.

Díle vím nabízíme yachtsport s Tomášem Svobodou. naleznete na https://www.yachtsport.cz 

Veškeré další informace naleznete na naší webové stránce a nebo nás konatktujte na uvedené emailové adrese, či telefoních kontaktech.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Farma Bovine - Agroturistika, vyjížďky na koních, jachting a ubytování v apartmánech Heřmanovice

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
Heřmanovice 161, 793 74 Heřmanovice