Pražská plynárenská Servis distribuce, a.s. - Praha

U Plynárny 1450/2a, 140 00 Praha 4 - Michle Hlavní město Praha

  • Telefon: +420 267 175 411
  • Telefon: +420 267 174 245
  • Mobil: +420 724 241 845 - Pan Proksch
  • IČO: 47116471
  • Email: info@ppsd.cz
  • Email: karel.proksch@ppsd.cz
  • Web: www.ppsd.cz

Popis činnosti


Dovoluji si Vám představit relativně novou společnost, která přestože vznikla v roce 2005, má bohaté zkušenosti z předchozích období.

Společnost vznikla v roce 2005 fúzí dvou dceřiných společností Pražské plynárenské a.s., a to akciové společnosti Praha - Paříž Rekonstrukce, která vznikla již v roce 1993 a společnosti Opravy plynárenských zařízení s.r.o., která působila na trhu od roku 2001.

Nástupnickou organizací se stala akciová společnost Praha - Paříž Rekonstrukce, která byla následně v roce 2006 přejmenována na Pražská plynárenská Servis distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s., čímž byla zřetelně vyjádřena její sounáležitost s koncernem Pražská plynárenská, a.s.

Většina našich pracovníků jsou dlouholetí odborníci v plynárenství, a máme tedy veškeré potřebné zkušenosti se všemi činnostmi, které je nutno zajišťovat v souvislosti s výstavbou, provozováním a opravami plynárenských zařízení.

Společnost je držitelem certifikátu ČSN EN ISO 14001:2005, ČSN OHSAS 18001:2008, ISO 9001:2009 a ISO 3834-2:2006, držitelem certifikátu členství v Asociaci stavitelů plynovodů a produktovodů a dále je v systému GAS Certifikovanou a registrovanou organizací pro činnosti na plynárenských zařízeních, s právem používat značku kvality.

Politika jakosti PPSD, a.s.

Základní cíle integrovaného systému řízení společnosti si můžete prohlédnout zde.

Posláním společnosti je nejen poskytování služeb mateřské společnosti PP, a.s. a ostatním dceřiným společnostem koncernu PP, ale i poskytování služeb dalším provozovatelům plynových zařízení.

Společnost se zabývá komplexními službami v oblasti výstavby, servisu, oprav a údržby veškerých plynárenských zařízení (plynovody, přípojky, regulační stanice, měřicí zařízení atd.) a působí i v oblasti tzv. odběrních plynových zařízení a průmyslových plynovodů – tj. rozvody plynu v objektech od hlavních uzávěrů až k plynovým spotřebičům. Vedle toho jsme také schopni zajistit prakticky nepřetržité provozování plynových kotelen.

Společnost provádí plynárenskou pohotovostní službu na plynovodním zařízení, přípojkách, regulačních stanicích, odběrních plynových zařízení a domovních plynovodech.

Dále zajišťujeme prodej veškerého plynárenského materiálu, včetně výroby a prodeje skříněk pro umístění hlavních uzávěrů plynu, plynoměrů a regulačních domovních zařízení v různých kombinacích dle potřeb konkrétního zákazníka.

Jako doplňkovou činnost provozujeme půjčovnu různého nářadí, včetně speciálních plynárenských strojů a zařízení pro výstavbu a opravy.

Věřím, že Vás naše nabídka zaujme a navážeme oboustranně prospěšnou spolupráci.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Pražská plynárenská Servis distribuce, a.s. - Praha

Otevírací doba: dle telefonické domluvy
U Plynárny 1450/2a, 140 00 Praha 4 - Michle