Archa plus - pokládka plovoucích podlah a montáž sádrokartonu Frýdek Místek

Baška 525, 739 01 Baška Moravskoslezský kraj

  • Mobil: +420 737 194 188 - pan Pěgřimek
  • IČO: 73326691

Popis činnosti

Pokládka plovoucích podlah

  • Nabízíme širokou škálu plovoucích laminátových podlah a plovoucích dřevěných podlah a jejích pokládku. Určitě si vyberete si z našich barevných odstínu a různých stupňů tvrdosti a kvality. Vybranou podlahu Vám rádi položíme. Pokud jste nenašli mezi námi nabízenými plovoucími laminátovými a plovoucími dřevěnými podlahami svou značku, napište nám. Můžete si navrhnout svou vlastní plovoucí podlahu.

Nalepení PVC

  • Provádíme nalepení širokého spektra PVC podlahových krytin: homogenních i heterogenních v různých třídách kvality.

Nalepení linolea

  • Linoleum pokládáme jak do vysoce zátěžových provozů, tak i do jiných prostor. Samozřejmostí je i konečné ošetření přírodního linolea a údržba v budoucnu.
    Pokládka koberců

  • Provádíme volné položení i celoplošné lepení bytových a objektových koberců. Dálé oblepujeme schodiště a stěny, provádíme obšití koberců a ukončení běhounů. Nalepený koberec může být ukončen plastovou lištou nebo mít obšitý okraj.

Parkety

  • Zajišťujeme lepení, broušení, tmelení, a lakování parket. Pokládáme nové a renovujeme původní parkety.

Poradenství, kalkulace, prodej a pokládka značkových a kvalitních podlah. Renovace parketových podlah a broušení starých i nových podlah, tmelení (sortiment tmelů), lakování ekologickými laky. Prodej a montáž podlah. Výroba a montáž obložení schodišť na zakázku. Dlouholetá praxe v oblasti pokládky a prodeje podlahových krytin nejen v regionu Jižní Čechy. Použití kvalitních výrobků = záruka dlouhé životnosti.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Archa plus - pokládka plovoucích podlah a montáž sádrokartonu Frýdek Místek

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy
Baška 525, 739 01 Baška