IZOLACE BAKO - izolace a zateplení

Nová Čtvrť 450, 675 22 Stařeč kraj Vysočina

  • Mobil: +420 776 345 500 - pan Smola
  • IČO: 72510889
  • DIČ: CZ8204174539

Popis činnosti

 

Dobrý den,

jmenuji se Zdeněk Smola. Zabývám se izolacemi rodinných domů, bytů a komerčních i průmyslových objektů. Využívám stříkací technologii, kterou jsem studoval a zakoupil v zahraničí. Nabízím kvalitní a kompletní služby izolace PUR pěnou v rámci celé ČR a SR.

Svým zákazníkům se snažím nabídnout tu nejlepší péči jak v samotném provedení práce, tak v načasování samotné izolace.

Práce je mým koníčkem, proto se snažím svým zakázkám dát maximum. Už mnoho mých zákazníků se o tom mělo možnost přesvědčit a doufám, že i Vy oceníte pracovní nasazení mě a mých kolegů.

Chápu také Vaše obavy. Vím, že stavět rodinný dům nebo plnit jinou úlohu je náročné, proto nikoho neuháním ani se nevnucuji jak na tržnici.

Každá stavba i každá práce potřebuje dobře zkoordinovat. Nečekejte košilatého, kapsu rvoucího manažera, který Vás vyždímá jako citrón. Protože jsem přímým aplikátorem stříkané izolace, vím o materiálech, se kterými pracujeme, prakticky vše. Nebudu Vám tudíž slibovat termíny a montáže, které nejsou reálné. Svým zákazníkům se snažím vždy poradit a pomoci jim vybrat vhodnou variantu materiálu, aplikace a samozřejmě i ceny. Zařaďte se do zástupu spokojených zákazníků, kteří každý měsíc šetří svoje peníze i Vy!

Tímto chci pozdravit Vás všechny, ať ty co už teplo doma máte a chytře tak šetříte, tak i ty, kteří se na realizaci izolace chystají.

Zdraví Vás  Zdeněk Smola 

 

  • Co je pěnová izolace PUR?

    PUR je již všeobecně vnímaný výraz pro polyuretan. Polyuretan je polymer, který se vyrábí polyadicí diizokyanátů a dvoj - nebo vícesytných alkoholů za vzniku karbamátové (uretanové) vazby. Při izolacích používáme několik druhů PUR izolací, které se parametry liší. Obecně se ale dá říci, že PUR pěna je materiál, který po aplikaci expanduje (nabyde na objemu).
    7 důvodů proč chít PUR izolaci

  • PUR izolace má perfektní telepelně-izolační účinky
       
  • PUR izolace má 100% přilnavost k podkladnímu materiálu a nepotřebuje žádné jiné pojivo

  • PUR izolace umožňuje vytěsnění veškerých dutin, trhlin a spár, které jsou v místech špatného dosahu
       
  • PUR izolace snižuje náklady jak na vytápění objektů v zimních měsících, tak zároveň vletních měsících udržuje prostory déle a lépe   klimatizované
        
  • PUR izolace se aplikuje několikanásobně rychleji než běžné izolace, jako minerální vata, polystyren, apod.
       
  • PUR izolace je finančně šetrným řešením, úspory na vytápění zajistí návratnost investice do 5 let
       
  • PUR izolace funguje i jako účinná zvuková izolace

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: IZOLACE BAKO - izolace a zateplení

Otevírací doba: dle telefonické dohody
Nová Čtvrť 450, 675 22 Stařeč