Péče Těně s.r.o. - Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem Strašice

Těně 76, 338 45 Strašice Plzeňský kraj

  • Mobil: +420 604 846 424 - paní Křenková
  • IČO: 29128331

Popis činnosti

 

Jsme malá rodinná firma, kterou založili manželé Leoš a Jitka Křenkovi v roce 2013.

 

Název „Péče Těně“ jsme zvolili podle zaměření firmy a to je především pomoc a péče pro naše klienty, kterou poskytujeme v soukromém Domě pro seniory v obci Těně.

 

Vybudovali jsme domov pro seniory a zdravotně a tělesně postižené, ve kterém máme pro naše klienty připraveno příjemné ubytování s rodinným prostředím.

 

Služby, které klientům nabízíme jsou zaměřené na pomoc lidem s tělesným postižením, starším lidem, kteří potřebují celodenní pomoc a dohled z důvodu menší soběstačnosti, či kteří nechtějí trávit čas osamělí a nepotřební.

 

Naše služby poskytujeme společně s malým kolektivem spolupracovníků, jejichž každodenní pracovní náplní je spokojenost našich klientů.

 

Domov pro seniory:

  • V našem zařízení jsme schopni zajistit péči soběstačnějším i imobilním seniorům.
  • Naši klienti u nás najdou jak klidnou a přátelskou atmosféru, tak i možnost aktivního trávení dne v podobě rukodělných činností, cvičení a dalších zájmových aktivit.
  • Pro naše klienty organizujeme dle jejich přání a zájmů také kulturní a společenské akce.
  • Naší proritou je umožnit kontakt klientů se svými blízkými nejen běžnou formou návštěv, ale i prostřednictvím videohovoru pomocí programu skype.

 

Domov se zvláštním režimem:

  • Tato služba je poskytována osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu Alzheimerovy choroby a ostatních typů demencí, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc a péči jiného člověka.
  • Našim cílem je podpora zachovalých schopností klientů, základem péče je, že známe životní příběhy našich klientů díky spolupráci s jejich rodinnými příslušníky.
  • Klienty aktivně zapojujeme do každodenních činností, trénujeme paměť a podporujeme aktivity, které jsou zaměřené na co nejdelší zachování soběstačnosti klienta, snažíme se zapojit klienty do společenského dění v našem zařízení.

 

Domov s odlehčovací službou :

  • Naše zařízení nabízí krátkodobé odlehčovací pobyty seniorům a zdravotně postiženým osobám nad 55 let věku, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, o které jinak dlouhodobě pečují jiné osoby v jejich domácím prostředí.
  • Odlehčovací služba je poskytována na dobu nejdéle 3 měsíců s cílem umožnit osobě, která o seniora pečuje, nezbytný odpočinek nebo této osobě umožnit vykonání jiných činností, při kterých nemůže o svěřenou osobu dostatečně pečovat. 

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Péče Těně s.r.o. - Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem Strašice

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy 24 hodin - Non stop
Těně 76, 338 45 Strašice